Moje webové stránky členěné podle kategorií

k nalezení zde: Fotografie Lenka Přibáňová

pondělí 10. června 2013

AKČNÍ FOCENÍ S VIZÁŽISTKOU V HALTER VALLEY

 Dovoluji si Vás pozvat na focení s vizážistkou, které se uskuteční 22. 6. v sobotu v zajímavém prostředí westernového městečku Halter Valley u Dnešic, kousek od Dobřan. Nevím, jak moc je toto městečko známé, ale probíhají zde často různé akce, jako rodeo a country víkendy, míří sem mnoho školních výletů, protože kromě dobových stavení je tu k vidění i stádo bizonů a naposledy se tu  26. 5. narodilo oslí miminko. 
Toto prostředí se často  stalo i místem pro natáčení televize a rovněž zde fotilo již mnoho renomovaných fotografů své kalendáře. Takže neváhejte a staňte se součástí akce v tomto zajímavém prostředí. Vizážistkou bude Markéta Šťastná, jejíž práce můžete vidět níže, kde je prezentována pouze naše prvotní spolupráce. Markéta má za sebou ale mnoho zajímavých zkušeností a zúčastnila se například soutěže na České a mezinárodní mistrovské soutěži v make-upu a získala zde 4. místo. 
Tedy neváhejte a napište na foto.lenpri@seznam.cz a zamluvte si své místo na této zajímavé akci. 
Cena za vizáž a retušovaných 5 fotografií je 1 200,- Kč. Další fotky možné k výběru. Po víkendu 15.-16. 6. zveřejním  pro zajímavost pár fotek z prostředí westernového městečka.

Žádné komentáře:

Okomentovat